被遗忘已久的故事

自从故事便成了传说,传说变成了神话,神话被人们所遗忘……

在寻找《随机过程分析》的资料的时候找到的故事:

数理方程没天理
常微分学常没分
实变函数学十遍
泛函分析心犯寒
随机过程随机过
微分拓扑躲不脱
微机原理闹危机
汇编语言不会编
机械制图机械制
量子力学量力学

呵呵,据说是清华的人们编的。不过机械制图还是比较有趣,汇编也挺简单的。随机过程绝对要看出题的老师。其他数学课程没学过……

Advertisements

2 responses to this post.

  1. Posted by Xiao on 2006年12月17日 at 13:37

    这个我高三的时候就知道啦~

    回复

  2. Posted by 小雨 on 2006年12月21日 at 02:08

    所以说是古老的东西啊……

    回复

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 更改 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 更改 )

Connecting to %s

%d 博主赞过: